KaffeClausens kaffeabonnement

Vi sender kaffeabonnement

Med KaffeClausens kaffeabonnement er det nemt at få fat i god kvalitetskaffe hver måned. Du bestiller det kaffe som du gerne vil have. Du kan enten lade os bestemme hvilken kaffebønne der skal drikkes den kommende måned. Du kan også selv vælge hvilke bønner du vil have. Har du en favoritkaffe kan du også vælge at få den hjem hver måned.  Vi sender med Post Nord og fragt prisen er 29kr. Det er nemt og du sikrer at du ikke løber tør for kaffe. Du kan altid ændre dit abonnement efter 3 måneder. Bor du i nærheden kan du også vælge at afhente dit abonnement selv. Du sparer derved fragten.

Ved at vælge et af  KaffeClausens kaffeabonnementer har du altid friskristet kaffe til din rådighed. Vi rister rister kaffen lys/mellemristet, for at bevare de gode smagsnoter i kaffen. Der  Nogle kaffebønner er mere velegnet til filterkaffe eller til espressodrikke. Du kan altid få råd og vejledning til hvilke bønner der er gode til hvilke bryggemetoder ved at kontakte os.
Du kan vælge mellem forskellige økologiske kaffebønner og når vi skal overaske vil der være også være ikke økologiske bønner. Du kan se hvad det kan være ved at læse om de forskellige bønner i webshoppen.

 

kaffeabonnement

Ristede hele kaffebønner