Hvem er indeni KaffeClausen? 

Ja det er Kristian, Anders og Dennis.
Anders startede oprindeligt KaffeClausen for en del år siden. Han startede med en Gene kafferister. Efterhånden voksede interessen for kaffe og kafferistning. Han anskaffede sig en 1kg. Toper. Alt dette foregik på et værelse i privaten.
Kristian og Dennis er sidenhen kommet med indover firmaet. Begge ristede kaffe i en konventionel ovn. De grønne bønner blev købt hos Hr. Anders Clausen. Stille og roligt blev de enige om at danne et nyt KaffeClausen. I 2018 skiftede KaffeClausen fra et enkeltmandsvirksomhed til et ApS. Risteriet blev flyttet til Hørning og 1 kg. risteren blev solgt og der blev købt en 12 kg. Probat rister. Dennis garage blev istandsat som risteri, og i vinteren 2019 stod lokalet færdigt.
Stille og roligt  har vi arbejdet os henimod hvilke (kaffe)værdier vi står inde for. Det være sig hvordan kaffen skal ristes, hvilke smagsparametre vælger vi vores kaffe ud fra, hvad siger vi når der kommer kunder i butikken. Vi vil gerne med disse blog indlæg give jer et indblik hvordan vi arbejder, hvad vi har gang i, bryggeguides, nogle opslag fra arrangementer, nye kaffebønner eller et indlæg om en ny kaffegagdet.

Dennis

Dennis

Kristian

Anders