God Kaffe

Ja, hvad er god kaffe egentlig?
4 cups brygning
Dennis

Kaffebønner i højeste kvalitet – en verden til smagsforskel

Kaffe er en hel videnskab i sig selv, og der findes et væld af forskellige typer kaffebønner på markedet. Derfor kan det også være vanskeligt at finde hoved og hale i de mange varianter, og det kræver ofte, at man prøver – eller rettere smager – sig frem i kaffeuniverset for at finde de bedste kaffebønner til prisen.

Du vil sagtens kunne finde billige kaffebønner på tilbud rundt omkring – men det er langt fra ensbetydende med, at det også er de bedste kaffebønner. Faktisk vil der typisk være en verden til smagsforskel, der ikke er til at tage fejl af. Derfor gælder det om at gå efter kvaliteten, hvis du ønsker at få det optimale ud af dine kaffeoplevelser.

Netop dette kan vi hos KaffeClausen garantere dig. Vi forhandler et flot sortiment af gode kaffebønner i forskellige varianter, der alle har det til fælles, at de afspejler allerhøjeste kvalitet. Det betyder blandt andet, at kaffebønnerne er dyrket under ekstremt gunstige klimatiske og geologiske forhold, der er med til at forstærke og trække de bedste kvaliteter og egenskaber frem i kaffebønnerne. På den måde udnyttes hver enkelt kaffebønnes fulde potentiale, og du er således sikret intense smage, forførende aromaer samt forfinede nuancer. Kort sagt kaffeoplevelser, der behager og overrasker gang på gang – bryg efter bryg.

Blandt vores produkter finder du alt lige fra vores populære økologiske kaffe til grønne kaffebønner samt både rene kaffevarianter og spændende blends, der leger med smagskombinationer fra flere typer kaffebønner. Vi forhandler kaffebønner fra en bred vifte af geografiske områder – heriblandt Tanzania, Colombia, Peru, Nicaragua, Burundi og Rwanda. Og vi forsøger altid at riste vores kaffebønner, så de kommer til at harmonere med deres oprindelige og naturlige smagsprofil. Sidst, men ikke mindst gør vi en stor dyd ud af at sikre, at vores kaffebønner ikke bliver for gamle og mister deres naturlige smag.

Med andre ord: Som kaffespecialister skaber vi hos KaffeClausen de absolut bedste betingelser for, at du kan få en perfekt kaffeoplevelse – uanset hvilke typer kaffebønner du måtte vælge.

Aromatiske kaffebønner – for enhver (god) smag

Ikke to varianter af kaffebønner er helt ens. Tværtimod. Hver type kaffebønne rummer en unik smags- og duftprofil, der udgør et samlet produkt af en række påvirkningsfaktorer – fx dyrkningsforhold, høstningstidspunkt, ristning af kaffebønner, bønnernes alder og opbevaring samt kværnings- og bryggemetode. Alt sammen spiller ind på den samlede kaffeoplevelse, og det er netop denne helhed, vi har for øje.
Hos KaffeClausen rister vi vores bønner til den lyse side for at bibeholde og fremhæve alle de oprindelige smags- og duftnoter. Samtidig holdes ristningens niveau inden for en grænse således, at du til hver en tid vil kunne brygge en god kop sort filterkaffe eller espresso.

Smagsprofilerne spænder vidt og bredt. Du vil blandt andet både kunne opleve de klassiske, milde og afdæmpede smage og de mere kraftige og intense af slagsen. Nogle kaffebønner leverer en god fylde og let syrlighed, mens andre er mere sødmefulde, frugtige og florale i karakter.

Du kan få kaffe med høj grad af klarhed og renhed, mens andre varianter er mere komplekse med mange, dybe nuancer og dvælende eftersmag. Og noterne varierer betydeligt med alt lige fra chokolade, kakao og honning til bær, nødder og hibiscus.

Uanset om du specifikt er på jagt efter kaffebønner til espressomaskine, pour over-brygning, stempelkande, aeropress eller simpel filterkaffe, er vi hos KaffeClausen leveringsdygtige med en løsning. Vi har aromatiske kaffebønner for enhver smag – vel at mærke den gode af slagsen. Og du vil med sikkerhed kunne finde en type kaffebønner, der passer nøjagtigt til dine smagspræferencer.

Gode kaffebønner er friske kaffebønner. Punktum

Livet er for kort til dårlig eller middelmådig kaffe. Hos KaffeClausen går vi meget op i at levere det bedste af det bedste til alle vores kunder – både de private af slagsen og erhvervskunder. Det indebærer blandt andet, at vores ristning af kaffebønner sker kontinuerligt i takt med, at efterspørgslen opstår hos vores kunder. På den måde sikrer vi altid friskristede kaffebønner, der bibeholder deres tydelige kaffesmag og oprindelige duftnoter.

At riste kaffebønner er en vanskelig disciplin og kunst, og derfor foretager vi vores ristning af kaffebønner under kontrollerede og optimale forhold i vores eget risteri. Ristningen sker ved brug af vores 12-kilos Probat-rister, hvilket er din personlige garanti for et præcist og ensartet produkt af højeste kvalitet – hver gang.

Vi har kort fortalt stor respekt for vores kaffebønner og ristningsmetoder – og det mener vi bestemt kan smages og duftes på vores produkter.

Køb kaffebønner online hos os – og oplev selv forskellen

Er du den kvalitetsbevidste type, der elsker kaffe og hverken ønsker at gå på kompromis med dine kaffebønners kvalitetsstandard eller smags- og duftprofil? Og leder du efter de absolut bedste kaffebønner til prisen? I så fald er du landet det helt rette sted.

Hos KaffeClausen er vi vaskeægte kaffenørder, der værner om den gode kvalitetskaffe og den gode kundeservice. Vores vision er, at det skal være muligt for dig som kunde at købe smagfulde kaffeoplevelser, der er til at betale sig fra – uden at det bliver på bekostning af den tårnhøje kvalitet.

Vi rister kaffebønner op til to gange om ugen og bestræber os altid på at levere dine varer så hurtigt som muligt – med op til syv dages leveringstid efter bestilling. Tjek vores flotte udvalg af kaffebønner ud lige her på siden, og bestil online allerede i dag – nemt og hurtigt.

Og hvis du vil have det ekstra nemt, kan du overveje et af vores mange kaffeabonnementer, der sikrer dig fast levering af friskristede hele kaffebønner eller malet kaffe efter ønske – lige til døren og uden, at du skal røre en finger.
God fornøjelse – og god kaffe!