Økologisk kaffe | Fairtrade og friskristet | Kaffeclausen.dk

Økologisk kaffe

Er du typen, der sætter pris på en god, friskbrygget kop økologisk kaffe? Rigtig mange danskere er efterhånden hoppet med på økologibølgen – og det med rette. Ikke nok med at du som forbruger har vished om, at kaffen er dyrket økologisk under sunde og naturlige betingelser – du får måske også en bedre smag. Den naturlige dyrkning manifesterer sig i kaffebønnerne, hvilket efterlader en ren, intens og frisk smagsoplevelse.

Hos KaffeClausen går vi meget op i økologi. Vi værner om vores kaffebønner og gør en stor dyd ud af at riste dem, så de beholder deres naturlige og oprindelige smag. Her på siden kan du læse mere om vores økologiske kaffe og lade dig inspirere af vores mange varianter. Find din yndlingskaffe, og bestil online allerede i dag.

Økokaffe i højeste kvalitet – naturligvis

De seneste mange år har økologi været en varm kartoffel, der er blevet diskuteret blandt kaffeeksperter såvel som almene forbrugere. Vandene har alle dage været delte med hensyn til, om økologi er værd at investere i, og om det overhovedet er bedre end konventionel dyrkning – og her er kaffeindustrien bestemt ingen undtagelse.

Hos KaffeClausen ønsker vi ikke at gøre os til dommere over, hvorvidt økologisk kaffe er bedre eller dårligere. Vi ønsker derimod at fokusere på at få den bedste smag og aroma frem i vores kaffe – økologisk eller ej. For det er altid smagen, der tæller, og som kommer i første række hos os.

Ikke desto mindre mener vi, at den naturlige dyrkning kan smages i vores slutprodukter. Samtlige af vores forskellige økologiske kaffer er nøje udvalgt med øje for de højeste kvalitetsstandarder. Vi importerer vores økokaffe fra anerkendte kaffeområder og lande, der har lange og stolte traditioner inden for kaffedyrkning. Vi kan blandt andet nævne lande som Tanzania, Colombia, Peru, Nicaragua, Burundi og Rwanda.

Der er taget højde for, at kaffebønnerne dyrkes under økologiske og gunstige forhold, og vi er meget bevidste om geologi såvel som geografi. Det vil du i øvrigt til hver en tid kunne orientere dig om på kaffens emballage eller på vores hjemmeside under de specifikke produkter. Kort sagt: Vi forhandler økologisk kaffe i højeste kvalitet – naturligvis.

Frit valg mellem hele kaffebønner eller malet kaffe

Mange vil nok mene, at den bedste kop økologisk kaffe er den, der bliver brygget på hele bønner, der kværnes, når kaffen skal drikkes. På den måde bibeholder man bedst de fantastiske duftnoter og smagsnuancer i den økologiske kaffe.

Hos KaffeClausen forhandler vi både økologiske kaffebønner og malet økologisk kaffe efter dit ønske. Hvis du skulle vælge at få din økologiske kaffe malet af os, sørger vi selvfølgelig for, at det bliver gjort så tæt på forsendelsestidspunktet som muligt. Det er for at sikre, at kaffen bibeholder sin smag og duft og ikke taber pusten undervejs. Vi sørger også for, at kaffeemballagen slutter 100 % tæt, så din økologiske kaffe forbliver upåvirket hele vejen.

Uanset om du skulle vælge de hele økologiske kaffebønner eller den malede version kan vi garantere dig samme høje kvalitetsstandard, der lever op til vores strenge krav. Du får altså smæk og smag for skillingen, hver gang du brygger en kop økologisk kaffe fra KaffeClausen.

Økologisk fairtrade-kaffe – med god samvittighed

En ting er selve smagen og duften. Noget andet er tankerne og værdierne bag vores økologiske kaffe. Vi påstår på ingen måde, at vi kan redde verden og miljøet ved at sælge økologisk kaffe. Men vi ønsker alligevel at gøre vores til at skubbe kaffeindustrien i den rigtige retning.

Derfor forhandler vi også økologisk fairtrade-kaffe ud fra et ønske om at give dig som forbruger mulighed for at handle med god samvittighed. Hvis du køber vores økologiske fairtrade-kaffe, er du garanteret, at de kaffebønder og plantagearbejdere, der er med i ordningen, får en fair pris for deres kaffebønner. Derudover kan du vide dig sikker på, at kaffen er produceret under ordentlige forhold med hensyntagen til miljøet.

Og hvem ved – måske tanken om det kan bidrage til en endnu bedre kaffeoplevelse, der smager ekstra godt?

Vi har økologisk kaffe til alle bryggemetoder

Økologisk kaffe kan smage meget forskelligt, afhængig af hvilken type kaffebønner, ristning og bryggemetode der er tale om. Netop det er vi meget bevidste om hos KaffeClausen. Vi rister vores kaffebønner af respekt for deres oprindelige smagskrop og for at bibeholde deres geologiske og geografiske karaktertræk. Det sker lige op til forsendelsesdatoen, når du har bestilt din økologiske kaffe hos os. Så mister smagen ikke karakter, og så du er sikker på at modtage friskbrygget kaffe.

Hvis du ønsker din økologiske kaffe kværnet, tilpasser vi selvfølgelig kværningen efter, hvilken brygningsmetode du anvender. I vores sortiment fører vi kaffe, der er velegnet til både almindelig filterkaffe, pour over, stempelkande, Aeropress og økologisk espresso. Kaffe vil nemlig komme mest til sin ret, hvis der er taget højde for, hvordan den skal brygges.

Få det bedste kaffeabonnement hos os – bestil i dag

Er du på udkig efter en ny kaffe til hverdag eller fest, og vil du gerne kunne byde dig selv og dine gæster på økologisk fairtrade-kaffe i god kvalitet? I så fald er du landet det helt rette sted.

Her på siden finder du alle vores økologiske kaffer. Du kan frit vælge mellem 250, 600 eller 1.000 g, og hvis du er storforbruger af kaffe eller skal holde fest med mange mennesker, kan du også bestille vores pakker med 3.000 g. Her får du tre valgfrie økologiske kaffer a 1.000 g. Med andre ord: Vi forhandler økologisk kaffe til både store og små behov.

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og bestil online allerede i dag – nemt og hurtigt. Vi leverer direkte til din hoveddør eller nærmeste pakkepost, og du får altid fri fragt med i købet, hvis din ordre er på over 200 kr.

Du må endelig ringe på 6146 4210 eller skrive en mail til dennis@kaffeclausen.dk, hvis du skulle have spørgsmål til vores sortiment eller lignende. Og skulle du ikke være til økologisk kaffe, kan vi også varmt anbefale dig at tage et kig på vores mange grønne kaffebønner.