Så hvis din virksomhed, café, kontorfællesskab eller andet kunne tænke sig at tilbyde medarbejdere og kunder, en god friskristet special kaffe. Eller måske endda din egen kaffe? Der vil også være mulighed for personale rabat.
Flere virksomheder har fået øjnene op for, at god kaffe øger medarbejdernes trivsel og baner vej til gladere kunder. Vi kommer gerne ud til en snak og en kop kaffe og fortæller om hvordan vi tænker en kaffeløsning kunne være for jer. Vi sender også gerne smagsposer så i selv kan smage hvilke(n) kaffe smage i foretrækker. Der er også mulighed for at få økologisk kaffe. Tjek i udvalget hvad vi har af forskellige kaffebønner. Vi bestiller også gerne kaffebønner hjem hvis i skulle have et foretrukken land eller smag.

Kaffen leveres i enten 250g, 500g eller 1000g poser som alle er ventilposer

Smider i også kaffe ud hver eftermiddag inden i går hjem?

Hvad med at prøve en anden løsning. Lad medarbejderen have muligheden for selv at lave en god kop special kaffe. Dette kan gøres ved at brygge en kop kaffe på enten en Hario V60, Aeropress eller en stempelkande. Alle tre bryggemetoder er også velegnet til at have med til det gode kundemøde.  Den kaffe der serveres for kunderne  er der mulighed for fuldt momsfradrag.  Så det gælder om at drikke rigtig meget god kaffe, når du har kundemøder.

En eller flere gange om måneden sender vi kaffebønnerne til jer. En privatelabel ordning kan også være en mulighed. Ønsker du/I et tilbud om levering af vores kaffe enten til intern brug eller med videresalg for øje, så kontakt os på enten dennis@kaffeclausen.dk eller 61464210.

Sammen finder vi en løsning.

Kaffebrygger som er simpel at brygge kaffe med.

Brug stempelkanden til kundemødet